Kurutma ve Kavurma Fırınları

 Kavurma-Makinesi-2      

 

-       Fırınlarımız sürekli formda yatay tip fırınlar olup, 250-6000 kg/h kapasiteler arasında imal edilmektedir.

-          Modüler bir yapıya sahip olup besleme, kavurma, soğutma ve ürün çıkış modülünden oluşmaktadır.

-          Ürün, hareket eden gözenekli krom palet bant üzerine dökülmekte ve kavurma işlemi sürekli formda yapılmaktadır.

-          Kavurma işlemi esnasında ürün tamamen hareketsiz olduğu için üründe aşınmalar ve kırılmalar olmamaktadır.

-          Kavurma işleminin kontrol kolaylığı için her modül ayrı ısı kontrol ünitelerine sahiptir.

-          Sıcak hava ürün üzerinden yukarıdan aşağıya ve aşağıdan yukarıya doğru sirküle edilmektedir.Ürün bu şekilde istenilen kıvamda ve homojen renkte kavrulabilmektedir.

-          Fırınların kapasiteleri modül ilaveleri ile artırılabilmektedir.

-          Fırınların temizlik ve bakımı oldukça kolaydır.

-          Fırınlarımızda sıcak hava LPG veya Doğalgaz ile çalışan oransal sıcak hava brülörleri ve kızgın yağ serpantinleri ile üretilmektedir.

-          Fırınlarımızda sebze, meyve, baharatlar, yaş gıdalar ve kuruyemişler rahatlıkla kurutulup/kavrulabilmektedir.

-          Fırınlarımız tercihe göre tamamen paslanmaz veya ürünün temas ettiği yerler paslanmaz olmak üzere imal edilmektedir.

 

kavurma1

 

kavurma2

alt fotogaleri

alt kalite

alt bizeulasin